Blåvit Nyårskaramell

Så här på årets sista timmar vill vi, IFK Göteborg Orientering, bjuda på en nyårskaramell. Den schweiziska världslöparen Simona Aebersold med 7st VM och EM medaljer från det gångna året kommer att från 2022 att representera IFK Göteborg Orientering!

📸 @sandroanderes

Simona var den som på allvar utmanade Tove Alexandersson om den totala världscuptiteln i år där det inte avgjordes förrän på den sista deltävlingen. Endast 23 år gammal har Simona 7 st VM medaljer hemma i prisskåpet och två raka andra platser i den totala världscupen. Simona som är ett par med Kasper kommer hon nu ha Göteborg som bas i sin vidare satsning. Simona har under hösten varit i Göteborg vid flertalet tillfällen bland annat på vår årsfest och framhäver som det största argumentet till klubbytet att få vara en del av den positiva IFK-andan och gemenskapen. – Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av klubbmiljön i IFK Göteborg och få bra sparring i den dagliga träningen. En sparring som jag hoppas ska bidra till att jag tar nya steg i min karriär men ser även fram emot att få vara med och bidra till klubbens verksamhet och kämpa mot gemensamma mål som att vinna de stora stafetterna 10-mila och Venla.

Vi är självklart glada och stolta att Simona har valt att satsa vidare i de blåvita färgerna och hälsar Simona varmt välkommen till klubben!

Läs mer i det pressmeddelande som sändes ut tidigare idag.

6 kommentarer

 1. Sara Hagström
  Sara Hagström
  2021-12-31

  Välkommen till klubben Simona! 😊🙌

 2. Henrik Erdalen
  Henrik Erdalen
  2022-01-01

  Välkommen Simona! 💙 🤍 💙 🤍 💙 🤍

 3. Christer Westberg
  Christer Westberg
  2022-01-01

  Välkommen Sim0na !

 4. Stefan Kinell
  Stefan Kinell
  2022-01-01

  Kul!
  Välkommen Simona till blåvitt!

 5. Johan Hördegårdh
  Johan Hördegårdh
  2022-01-01

  Wow vad kul! Välkomnen till klubben!

 6. Kjell Ehrencrona
  Kjell Ehrencrona
  2022-01-04

  Kul, Välkommen Simona!

Lämna ett svar