Bli medlem

Vill du träna och tävla för oss eller kanske bli Stöd- eller Tränings-medlem? 
Att bli medlem i IFK Göteborg Orientering är inte så svårt.

IFK Göteborgs Orientering strävar efter att erbjuda en inspirerande träningsmiljö med kvalitativa träningar och en social gemenskap. 

Vi vill ge dig som goda förutsättningar att utvecklas som orienterare vare sig du satsar mot VM, SM, 10mila, DM eller att lära dig orientera. 

Hjärtat i vår verksamhet är klubbens tisdagsträningar i Skatås. Kortare gästspel från utomstående löpare som har vägarna förbi Göteborg eller bara vill testa på vår träningsmiljö är alltid välkommet. 

Om du vill representera IFK Göteborg Orientering i tävlingssammanhang eller om du som gäst regelbundet deltar i våra aktiviteter skall du självklart bli medlem i klubben. 
Medlemsavgiften för Aktiv beror på ålder och Ungdom är t.o.m 20 år, övriga räknas som Vuxna 

Vill du bli Aktiv Vuxen?
Medlemsavgiften för Aktiv vuxen är på 600 kronor per år och då får du bl.a. subventionerade startavgifter, träningsläger samt rätt att tävla för klubben. Omklädning och dusch i vår anläggning ingår också. Du deltar även Gratis i Skogsnjutarnas och Träningskommitens träningar. 

Vill du bli Aktiv Ungdom?
Medlemsavgiften för Aktiv Ungdom är på 400 kronor per år och då får du bl.a. fria startavgifter och deltar Gratis i den verksamhet som bedrivs av Skogs-Busar,-Vildar,-Stjärnor och -Hjältar. 

Vill du bli träningsmedlem?
Vill du som är tillfällig gäst, eller bor i Göteborg men tävlar för annan klubb, träna med oss? Bli träningsmedlem så får du tillgång till omklädning o gym på vår anläggning och och kan vara med på våra träningar och aktiviteter. Som träningsmedlem så betalar du 400:-. 

Vill du bli stödmedlem?
Vill du stödja klubben / springa för klubben men betala allt själv så betalar du 100:-. 

Bli medlem i Föreningen
1. Betala medlemsavgift
Vuxen: 600kr
Ungdom (tom 20 år): 400kr
Betala till BG 5232-0769, ange namn. Detta ska göras varje år.

2. Registrera dig på hemsidan för att kunna kommentera och läsa alla nyheter på https://ifkgoteborgorientering.se/register/

3. IdrottenOnline och Eventor
Fyll i detta formulär . Detta måste du göra för att kunna anmäla dig till orienteringstävlingar på eventor .