Bli medlem

Vill du träna och tävla för oss eller kanske bli Stöd- eller Tränings-medlem? 
Att bli medlem i IFK Göteborg Orientering är inte så svårt.

IFK Göteborgs Orientering strävar efter att erbjuda en inspirerande träningsmiljö med kvalitativa träningar och en social gemenskap. 

Vi vill ge dig som goda förutsättningar att utvecklas som orienterare vare sig du satsar mot VM, SM, 10mila, DM eller att lära dig orientera. 

Hjärtat i vår verksamhet är klubbens tisdagsträningar i Skatås. Kortare gästspel från utomstående löpare som har vägarna förbi Göteborg eller bara vill testa på vår träningsmiljö och gym är alltid välkommet.

Om du vill representera IFK Göteborg Orientering i tävlingssammanhang eller om du som gäst regelbundet deltar i våra aktiviteter skall du självklart bli medlem i klubben. 
Medlemsavgiften för Aktiv beror på ålder och Ungdom är t.o.m 20 år, övriga räknas som Vuxna 

Vill du bli Aktiv Vuxen?
Medlemsavgiften för Aktiv vuxen är på 600 kronor per år och då får du bl.a. subventionerade startavgifter, träningsläger samt rätt att tävla för klubben. Gym, omklädning och dusch i vår anläggning ingår också. Du deltar även Gratis i Skogsnjutarnas och Träningskommittens träningar. 

Vill du bli Aktiv Ungdom?
Medlemsavgiften för Aktiv Ungdom är på 400 kronor per år och då får du bl.a. fria startavgifter och deltar gratis i den verksamhet som bedrivs av Skogsbusar, Skogsvildar, Skogstjärnor och Skogshjältar. 

Vill du bli träningsmedlem?
Vill du som är tillfällig gäst, eller bor i Göteborg men tävlar för annan klubb, träna med oss? Blir du träningsmedlem så får du delta på av klubben arrangerade träningar, får tillgång till omklädning och dusch på vår anläggning i samband med träning och får i sällskap med aktiv medlem träna i vårt gym. Du får delta på våra träningsdagar och träningsläger till självkostnadspris. Observera att transport till träningar betalar du själv och möjlighet till egen kartutskift på klubbens skrivare ingår inte i träningsmedlemskap. Som träningsmedlem betalar du 400:-.

Vill du bli stödmedlem?
Vill du stödja klubben / springa för klubben men betala allt själv så betalar du 100:-.

Bli medlem i Föreningen
1. Skicka mail till Kjell Ehrencrona kjeh53@gmail.com
och ange namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer samt vilken typ av medlemsskap du önskar.
Därefter skicka vi faktura som du betalar.

2. Registrera dig på hemsidan för att kunna kommentera och läsa alla nyheter på https://ifkgoteborgorientering.se/register/