Vad är Eventor?

På eventor hittar du bland annat tävlingsprogrammet. Finns även olika möjligheter att filtrera tävlingar på geografisk plats och typ. Observera att typ av tävlingar som visas som standard är nationella och regionala, ej närtävlingar såsom till exempel Vårserien.

Eventor är bäst när du är inloggad. Först då kan du anmäla dig själv och andra till tävlingar. Du loggar in med ditt personnummer och lösenord. Om du är förälder och skall logga in åt ditt barn, använder du barnets personnummer.

Eventor använder samma register som Idrottonline, om du saknar lösenord gå till https://login.idrottonline.se och klicka på ”Glömt lösenord”

Fyll där i personnumret som är aktuellt och tryck på ”Skicka nytt lösenord” ett mail skickas då till den e-post som är registrerad på personen i idrottonline. Det är alltså samma e-post som klubben använder till kommunikation med dig. Från mailet kan du skapa ett nytt lösenord.

På Eventor kan du ställa in ditt sportident-nummer och förvalda klass bland annat. Om du anmäler dig till en tävling kan du i samma gränssnitt också anmäla fler klubbmedlemmar så att till exempel varje familjemedlem slipper anmäla sig själv.