Matlagning på tisdagskvällar i anslutning till träningen våren 2025. Samma principer som tidigare gäller, enligt nedan. Om du har förhinder, byt med någon av dina kamrater. Vid oklarheter, kontakta klubbkommittén.
Det är du som medlem som ansvarar för att detta fungerar. Det är viktigt att du som äter kommer ihåg att betala den ringa kostnaden, ofta ca 30kr (självkostnadspris).
OBS: För att förenkla för de som lagar mat är det viktigt att anmäla sig ifall man vill äta!
Köket är öppet från 18.00 och maten bör vara klar till 19.30.
– Innan ni går hem skall köket vara rengjort och allt material finnas på rätt plats. Sopsäcken skall vara utburen till soptunnan och en ny säck skall vara insatt. Golvet skall vara sopat och våttorkat i köket. Matsalen skall vara städad, borden avtorkade och stolarna iordningställda.
– Lägg upp en nyhet på hemsidan där man får anmäla sig om man vill ha mat i god tid.
– De som har haft maten skall påminna nästa veckas par om att det är deras tur veckan efter och tala om vad som ev. finns kvar t.ex. saft, engångsartiklar m.m.
– Får man in mer pengar än man handlat mat för ges detta till Matkassan som används till de tillfällen som inte går ihop Om inte datumet passar byt med andra, eller lös det på annat sätt (kanske vet du någon som inte finns med på listan).
14/1 Felix Axelsson, Lars Sandstad
21/1 Ida A Kristiansson, Øyvind Hjermstad
28/1 Peter Asp, Marc Rifa Bernadino
4/2 Elisa Iversen, Ingeborg Roll Mosland
11/2 Erika Källvik Leufvén, Johanna Källvik Leufvén
18/2 Peter Augustsson, Ulrika Lokrantz
25/2 Quentin Moulet, Iver Dalsaune Thun
4/3 Valter Joensuu, Vegard Kittelsen
11/3 Pia Johansson, Marie-Louise Stjernlöf
18/3 Sebastian Daland, Oscar Broman Jensen, Sören Thrane Ødum
25/3 Elias Jonsson, Sofie Iversen
1/4 Frida Kjellberg, Daniel Grahn, Patrik Martner
8/4 Nils Andreasson, Henning Falkenström, Emil Augustsson
15/4 Filip Ossiansson, Ludvig Ek
Om något är oklart, kontakta klubbkommittén