Matlistan

Nu startar vi upp matlistan igen. Köket är nyrenoverat så räkna med lika bra lagad mat som förut. Nu finns ett stort kök i samma byggnad som där man äter. 

Det är du som medlem som ansvarar för att detta fungerar. Du som äter kom ihåg att betala den ringa kostnad, 20-30kr (självkostnadspris). Köket är öppet från 18.00 och maten skall vara klar till 19.30. 
– Innan ni går hem skall köket vara rengjort och allt material finnas på rätt plats. Sopsäcken skall vara utburen till soptunnan och en ny säck skall vara insatt. Golvet skall vara sopat och våttorkat i köket. Matsalen skall vara städad, borden avtorkade och stolarna iordningställda. 
-Vill man att det läggs upp en nyhet där man får anmäla sig om man vill ha mat så hör av dig till någon som har behörighet att lägga upp en nyhet på hemsidan i god tid, Anna Nilsson har tex behörighet. 
– De som har haft maten skall påminna nästa veckas par om att det är deras tur veckan efter och tala om vad som ev. finns kvar t.ex. saft, engångsartiklar m.m.  
– Får man in mer pengar än man handlat mat för ges detta till Matkassan som används till de tillfällen som inte går ihop Om inte datumet passar byt med andra, eller lös det på annat sätt (kanske vet du någon som inte finns med på listan).

Matlistan våren 2019
8/1 John och Max-Peter 
15/1 Vetle och Jens W 
22/! – Elin M och Elin P 
29/1 – föräldrar/ungdomsledare (ungdomsledare utser) 
5/2 – Fredrik B och Sebastian D 
12/2 – Emmi och Kirsi 
19/2 – Daniel N och Erik T 
26/2 föräldrar/ungdomsledare (ungdomsledare utser) 
5/3 Frida B och Josefine 
12/3 – Stefan & Ingela Roos (föräldrar/ungdomsledare) 
19/3 – Skogsnjutarna (Kjell Utser) 
26/3 – Ingegjerd och Sara H 
2/4 – Johan H och Kasper 
9/4 – Anna N och Lisa R 
16/4 – Eskil och Josh 
23/4 – Föräldrar/ungdomsledare (ungdomsledare utser) 
30/4 Andreas S och Håvard 
7/5 – Grunde och Morten 
14/5 – Simon S och Niclas 
21/5 – Anders H och Per A 
28/5 – Skogsnjutarna (Kjell utser) 
4/6 – Tilda och Anna Nä 
11/6 – Grill med Jannes gäng