Registrera

Välkommen att registrera ett konto på hemsidan. Ett konto behövs för att man skall kunna lägga in nyheter, kommentera nyheter, lägga upp aktiviteter i kalendern mm. Det är även genom kontona som vi bygger medlemslistan på hemsidan, som är bra att ha om du behöver kontakta någon av dina klubbkompisar.

Man kan välja att fylla i alla uppgifterna nedan, eller börja genom att använda sitt Google eller Facebook-konto. Börjar man utan Google eller Facebook kan man senare göra en koppling till ett av dessa konton så man kan logga in på hemsidan med dessa konton så slipper man komma ihåg lösenordet hit.

Beroende på vilka behov man har så får man olika roller på hemsidan. De som är IFK-medlemmar får automatiskt möjlighet att lägga upp nyheter, editera nyheter mm. Behöver man även kunna ändra på de statiska sidorna (exempelvis sådant som ligger under menyerna) så markerar ni det i formuläret. Är man träningsmedlem så markerar ni det så får ni access till att kommentera nyheter så ni kan anmäla mat på tisdagar eller om ni vill vara med på träningar.

Om man är yngre ungdom som är verksam i ungdomsverksamheten i klubben så måste man inte ha ett konto på hemsidan, men man får gärna om man själv vill. Som förälder till ungdomar kan det vara smidigt att ha ett konto så man kan se alla information.

//Stefan K

Hemadress
Lite information så vi kan ge dig rätt roll på hemsidan.