Välkomna Johanna och Erika!

Lagom till midsommar har vi glädjen att presentera två nya elitlöpare på damsidan. Det är tvillingarna Johanna och Erika Källvik Leufvén som sedan i höstas studerat här i Göteborg som har nu bestämt sig för att byta till IFK Göteborg. Både Johanna och Erika har varit med oss på damsamlingar och träningar och fått ett väldigt gott intryck av miljön i klubben.

Johanna och Erika har varit sin moderklubb Åmåls OK trogna även om det gjorde sina gymnasiestudier i Eksjö. Efter tiden i Eksjö bar det så hit till Göteborg efter förra sommaren och för att kunna fortsätta utvecklas mot sina mål kändes det natutligt att byta till en klubb på orten. Vi har kännt på och tränat med olika klubbar i Göteborg där vi fått väldigt bra intryck av träningsmiljön i Göteborg. Nu under våren har vi varit lite mer aktiva på IFKs träningar och kännt oss väldigt välkomna så det känns helt rätt att nu ta steget över till blåvitt! Vi har imponerats av den damsatsning som görs i klubben och det ska bli väldigt inspirerande att få ta del av den fullt ut.

Tjejerna hälsar att de ser fram emot att få springa i blåvitt och hoppas på många roliga tävlingar framöver och framför allt då stafetter som blir en ny erfarenhet. I Åmåls OK har det inte blivit så mycket stafetter och det känns väldigt utvecklande att nu få springa i lag som konkurrerar om topplaceringarna.

Just nu har både Johanna och Erika lite skadebekymmer men är båda på väg tillbaka och räknar med att vara i full gång igen lagom till höstsäsongen drar igång.

Vi hälsar Johanna och Erika varmt välkomna till klubben!

6 kommentarer

 1. Fredrik Persson
  Fredrik Persson
  2021-06-24

  Kul! Välkomna!

 2. Sara Hagström
  Sara Hagström
  2021-06-24

  Yey! Välkomna till klubben 🙂

 3. Jan Carlsson
  Jan Carlsson
  2021-06-25

  Kul och stort välkomna i den blåvita gemenskapen!

 4. Per Andreasson
  Per Andreasson
  2021-06-27

  Välkomna!

 5. Henrik Eliasson
  Henrik Eliasson
  2021-06-29

  Grymt! Välkomna!

 6. Stefan Kinell
  Stefan Kinell
  2021-07-01

  Kul!
  Välkomna till klubben Erika och Johanna!

Lämna ett svar