Mot framtida segrar!

Mats Troeng sa det vid flertalet gånger under SM sprintstafetten för några veckor sedan – ”IFK Göteborg är Sveriges bästa klubb!”. Ett påstående som vi nog alla kan hålla med honom på flera plan. Ska vi slå oss till ro, slå oss för bröstet och vara nöjda med det? Nej självklart inte, vi ska fortsätta utveckla oss och bli ännu bättre! Vi ska inte ge våra konkurrenter chansen att komma ikapp oss, de ska fortsatt få se ryggen på våra blåvitrandiga tröjor!

Nu startar vi upp ett nytt projekt i syfte att ta tjejtruppen det sista steget till att vinna de stora stafetterna. Killarna har skapat en vinnande mentalitet och trygghet och radat upp segrar på de stora stafetterna. Tjejerna har varit där och nosat och vunnit de också men inte riktigt nått ända fram på de stora internationella stafetterna. Nu ska vi ändra på det!

Hur skapar vi en vinnarmentalitet

Hur skapar vi en vinnande träningsmiljö

Hur sparrar vi varandra i träningen

Hur vågar vi utmana oss själva i vår träningsmiljö

Hur agerar vi när vi springer stafett

mm mm…

Kjell Puck kommer att hålla i ett par samlingar i vinter med syfte att få er att tillsammans diskutera och fundera. Vi är övertygade om att gör vi detta tillsammans i syfte att vinna det stora stafetterna kommer vi även att utveckla oss till att prestera individuellt.

Vår tanke var att vi skulle ha en första träff fredag-lördag 4-5/12 någonstans strax norr om Göteborg. Med dagens restriktioner i samhället känns det svårt att genomföra och den första träffen blir därför digital istället lördagen den 5/12. Vi återkommer om exakta tider och vilket digitalt forum vi kommer att använda.

Mot framtida segrar!

2 kommentarer

 1. Sara Hagström
  Sara Hagström
  2020-11-11

  🙌🏻💙🔵⚪

 2. Josefine Svensson
  Josefine Svensson
  2020-11-12

  👊🦸‍♀️🤩

Lämna ett svar