Jukola/Venla 2021

Årets Jukola/Venla i Rovaniemi blir en spännande resa! Här samlar vi nödvändig info allt eftersom.

Gällande Covid-19 så kan det vara en fördel att ha minst en vaccindos för att enklare passera in i Finland så vi rekommenderar att du bokar tid för detta i juli. Återkommer med mer info om detta.

Inom elitgruppens regi har vi två herrlag och tre damlag anmälda (det kommer också finnas ett tredje herrlag på plats men med eget reseupplägg). Är du osäker på din plats i lagen så hör av dig till UK.
Först ut är resan!

Reseupplägg
Vi planerar två reseupplägg som båda innebär hyrbilar från Luleå till Rovaniemi. Du kan ta dig till Luleå med nattåg eller flyg, bara du är i Luleå enligt upplägg nedan.

Alt 1 – Bara Jukola/Venla
Utresa: GBG-Luleå Torsdag 19/8 fm
Hemresa: Luleå-GBG Söndag 22/8 sen eftermiddag/kväll

Alt 2 – Jukola/Venla -> Semester -> SM
Utresa GBG-Luleå Torsdag 19/8 fm
Hemresa Luleå-GBG Söndag 29/8 sen eftermiddag/kväll

Vi har sedan tidigare haft en gruppbokning. Efter många turer så har vi nu en bokning med färre personer än innan och bokningen är gjord för de som stannar kvar till SM. Står du inte med på listan så bör du boka en egen biljett alternativt avvakta för att se om någon på listan nedan inte vill ha sin bokning.

Är du säker på att åka så boka din biljett snarast! När du har bokat din resa så vill jag att du skriver in det i detta dokument.
Boka gärna genom SAS sportresor med koden IFKGCR2

Klubben subventionerar med 1400 kr och du betalar själv återstoden av din biljett, egenandelen kan du plocka ut från ditt träningsbidrag. (Vi får återkomma om eget utlägg på gruppbokningen)

Frågor om
Resa samt boende – Jonas
Laguttagning – respektive UK

Gruppbokning
Följande löpare har en bokad biljett genom en tidigare gruppbokning. Denna är gjord från 19 augusti till över SM 29 augusti. Vill du inte utnyttja denna bokning så återkom till mig snarast så kan vi göra namnändring. Du som står med på listan, kolla att jag har stavat ditt namn rätt, måste vara korrekt. (enligt passet)

Bokade biljetter genom gruppbokning 19 augusti till 29 augusti.

 1. Johan Högstrand
 2. Vetle Ruud Bråten
 3. Dag Blandkjenn 
 4. Håvard Sandstad Eidsmo 
 5. Filip Ossiansson 
 6. Andreas Sølberg 
 7. Felix Axelsson 
 8. Kasper Fosser 
 9. Max Peter Bejmer 
 10. Elin Pettersson 
 11. Sina Tommer 
 12. Klara Axelsson 
 13. Emmi Jokela 
 14. Elin Månsson 
 15. Arvid Våg 
 16. Miri Thrane Ödum 

Lämna ett svar