Vårserien #1

Vårserien (inbjudan: https://eventor.orientering.se/Documents/Event/88536/1/Inbjudan)
Vecka 17, tisdagen den 25/4 drar årets Vårserie igång. 5st etapper under april-juni (25/4-6/6).

Etapp 1, tisdag 25/4, Mölndal Outdoor, Gunnebo
Etapp 2, lördag 6/5, GMOK, Hjällbovallen
Etapp 3, tisdag 16/5, IK Uven, Bunketorp, Lindome
Etapp 4, lördag 27/5, OK Landehof, Landehofstugan
Etapp 5, tisdag 6/6, Sävedalens AIK, Valhamra.

Fina lokala göteborgstävlingar som är perfekt att testa på som ”första tävling”. 3st av dessa etapper är förlagda på tisdagar och kommer då utgöras som IFK-träningen. Så ingen ordinarie träning vid vår klubbstuga dessa tisdagar.
Vi anmäler alla barn som är med i gruppen Yngre skogshjältar i klassen Mycket Lätt (vit nivå). Om ni vet med er att ni inte kan deltaga – meddela ida_hordegard@hotmail.com så slipper klubben betala deltagaravgift. Det är tillåtet att springa med en kompis eller med en vuxen i den här klassen. Vill (och du är säker på att barnet klarar det) ditt barn springa själv får du gärna ändra klass till tävlingsklassen D10 resp H10 i Eventor.
Äldre Skogshjältar, Skogsstjärnor:
Många av era barn går upp en åldersklass och steget mellan de olika klasserna kan upplevas stort. Vårserien erbjuder även tävlingsklass med en svårighetsgrad lättare (vanlig svårighetsgrad i parentes). För D/H12 (gul) finns D/H12 vit, för D/H14 (orange) finns D/H14 gul och för D/H16 (violett) finns D/H16 orange. Be era barn och ungdomar prata med oss ledare om ni är osäkra.

Lämna ett svar