Intresseanmälan 25manna 2023

Nu är det dags att intresseanmäla sig till höstens stora höjdpunkt 25mannastafetten. 25manna avgörs i år den 7 oktober i Lida naturreservat i Botkyrka kommun. Som vanligt satsar klubben stort på denna klubbresa med stor buss och boende på Scandic.

Förra året hade klubben tre lag, och vi satsar på detsamma i år! 25manna är en riktig klubbstafett, där ett lag består av 25 personer i olika åldrar. Se nedan under Sträckor och lagsammansättning vilken svårighetsgrad och banlängd de olika sträckorna har, samt vilka kön/åldrar som får springa på sträckorna.

Anmäl ditt intresse till att vara med på 25manna i klubbaktiviteten i Eventor: Eventor – Aktivitet: Intresseanmälan 25manna 2023 (orientering.se) (Skriv en kommentar nedan om du inte kan logga in i Eventor så kan vi hjälpa dig med anmälan)

Information om tävlingen

25manna går i år vid Lida friluftsgård sydväst om Stockholm. Enligt arrangörerna bjuder tävlingsområdet, som till största delen är naturreservat, på lättlöpta hällmarker och äldre granskog. Det är skogsmark med måttlig kupering och god framkomlighet, och ett sammanhängande nät av stigar och skidspår.

Information om resan

Vi kommer att bo på Scandic Talk i Älvsjö, ca 30 min från tävlingsarenan (samma hotell som förra året). Vi reser gemensamt från Göteborg med stor buss på fredagseftermiddagen den 6/10. Preliminär avresa kl 15 från parkeringen vid GLTK.

Efter tävlingen på lördagen har vi bokat gemensam middag på hotellet (kl 19).

På söndagen går bussen ut till 25mannamedeln. Hemresa mot Göteborg direkt efter tävlingen. Glöm inte att anmäla er själva till söndagens tävling via Eventor.

Vi kommer att ta ut en egenavgift för resan, mer information om denna kommer (men som riktvärde var egenavgiften år 2022 på ca 1000 kr för vuxna samt ca 750 kr för barn upp till 12 år för hotell 2 nätter, frukost samt lördagens middag).

Så, anmäl ditt intresse till att vara med på 25manna i klubbaktiviteten i Eventor: Eventor – Aktivitet: Intresseanmälan 25manna 2023 (orientering.se) Sista anmälan 13 augusti. (Skriv en kommentar nedan om du inte kan logga in i Eventor så kan vi hjälpa dig med anmälan)

Mer information om tävlingen på 25manna.se

Lämna ett svar