Ingemar het i Dolomiterna

Ingemar Lindblom är bäste IFK:are efter 3 etapper i Italienska 5-dagars.

Denna vecka pågår Italienska 5-dagars i Dolomiterna. Centralort är byn Primiero på 1 600 m höjd över havet. IFK har en liten men naggande god trupp på plats. Man tävlar mån-tis samt tors-lör. Efter 3 etapper har Ingemar Lindblom lyckats bäst av de våra och ligger på en sammanlagd 12:e plats i klassen H65. Bosse Håkansson i H55 avancerar för varje etapp och har gått från 40:e på första etappen till 30:e på andra och är nu 21:a efter 3 etapper.

Bosse var i början i stort bryderi,då hans Voltarentabletter mot en ond höft, börjat sina. Av en slump råkade han dock provsmaka den lokala ägglikören Bombardino och hans höftsmärtor visade sig vara ett minne blott. Inför den 4:e etappen har Ingemar hamnat i stora brydderier. Då det är sen start på denna etapp går han inte ut förrän kl 18.30. Detta innebär att det kan köra ihop sig för honom att hinna komma i tid till den obligatoriska 5-rätters middagen på hotellet. Det gäller alltså för honom att ha fokus på löpningen och inte börja tänka på Parmaskinka och Amaronevin o.dy.Hovmästaren på hotellet har dessutom börjat titta lite snett på de blåvita gästerna eftersom rödvinsförrådet har börjat sina betänkligt eftersom de måste återställa vätskebalansen efter varje etapp. Av familjen Bäcklund har Tim lyckats bäst och ligger på en fin 25:e plats i H10 i sin internationella debut.

 


Nyheten publicerad på gamla websiten

Ad Ministrator
Admin a.k.a. Glenn, har postat många artiklar på hemsidan. Mest är det för att han migrerade dem från gamla webbsidan och då automatiskt fick cred för att skrivit dem...

Lämna ett svar