GULD vinnare SM stafett

De blåvita tjejerna vinner igen, tredje året på raken. De gav de andra lagen aldrig någon chans och var en kvart före andra lag som blev GMOK. Elin, Sanna och Sara vilka tjejer, de håller ett tempo som få hänger med i. Elin var några sekunder efter Frida Vikström på första, men Sanna var efter två kilometer 4 min före nästa lag. Sara fick ett mycket fint försprång, men kunde inte hålla igen utan vann sista sträckan.

Dagen följdes sedan upp med vårt andra lag som med en fin sjätte plats. Erika, Johanna och Klara var laget som tog hem ett SM-löv.

D20 laget hade vår briljanta D16 Signe på första. Jag har aldrig sprungit så långt menade hon innan start. Väl ute i skogen fick hon fart och kom in 3.38 efter täten. Filippa och Thea kämpade in laget till en 18:e plats.

Grattis alla tjejer!

Vad hände med våra H21 lag undrar du säkert. Filip sprang mycket fint på första sträckan och skickade ut Håvard bara minuten efter. Håvard var inte nöjd med sin orientering och var drygt fyra minuter efter. Max Peter som visat sån skärpa under sommaren fick strul med sina ögonlinser och fick lita på att andra sprang bra i klungan. Han fick stanna och sätta in reservlins och kunde mot slutet var med i en fin klunga. Han tog rygg på OK Kåre, men i hetsen att kunna springa ifatt på några lätta kontroller gick det så fort att han löpte förbi en kontroll. På upploppet gav han allt och var inne som fyra, men med en kontroll för lite och det blev inte något resultat.

Sebastian i andra laget tog misstag på en kontroll och blev diskad. Joshua fick springa utan att veta att laget var borta ur resultatlistan.

Killarna lovar att göra rätt på kommande stafett på 25-manna.

https://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=27788&groupBy=EventClass

Lämna ett svar