Det närmar sig 25-manna…

Vi är drygt 100 personer som tillsammans skall sätta blåvit färg på helgen. Nedan finns uppdaterad information (2023-09-28).

Flertalet av oss reser med buss och vi kommer likt förra året att bo på ”Scandic Talk” vid Älvsjömässan.

Avresa fredag 6 oktober

Våra två bussar kommer till klubbanläggningen kl 13.45, för pålastning av material och folk. Det är önskvärt att de som kan hoppar på bussen vid klubbanläggningen. Bussarna åker sedan ner till GLTK på Töpelsgatan där de som inte kan komma upp till klubbanläggningen kan hoppa på. Bussarna avgår senast 14.30 från GLTK, så var på plats senast 14.15 så att vi kommer iväg i tid. Det är en lång bussresa och vi vill inte komma upp till hotellet alltför sent. Stopp kommer även att göras vid Mölnlyckemotet, Cirkle K i Bollebygd och i Huskvarna, för att plocka upp klubbmedlemmar.

Vi kommer att stanna med bussarna och äta längs vägen.

Lagen

Lagen till 25manna finns i en annan nyhet: Lag 25-manna – IFK Göteborg Orientering (ifkgoteborgorientering.se)

Vi behöver ledare under helgen!
Känner du att du vill ta en del av detta uppdrag så hör av dig så sätter vi upp ett förslag på bemanning under stafetten.
(Förslag sätter vi upp oavsett men roligare om man har frivilliga…)

Vi välkomnar dessutom initiativ till roligheter både under bussresan som på plats i huvudstaden.
Här är ALLA välkomna att bidra. Hör av dig till Jenny D Ä med info om ditt inslag till trevlighet (Stumble Guys står naturligtvis redan uppsatt som egen punkt…)

25mannamedeln: Eventor – Tävlingsinformation: 25mannamedeln (orientering.se)

Glöm inte att anmäla dig till 25mannamedeln på söndagen om du har tänkt att springa den. Anmälan i Eventor senast söndag 1 okt. Anmäl dig i någon av de två tidigaste startgrupperna, så att bussarna kan komma iväg i tid på eftermiddagen (ca kl 14 avgår bussarna från tävlingen på söndagen).

Hälsningar Klubbkommitén (Johan T, Karolina K o Jenny J D Ä )

Lämna ett svar