Dag Blandkjenn – ny normann i blåvitt!

Dags att hälsa ännu en norsk landslagsman välkommen till klubben. Dag Blandkjenn, 22 åring från Kristiansand på Sörlandet i Norge har för ett par veckor sedan flyttat till Göteborg. Dag som är med i det norska sprintlandslaget och var nyligen med på världscuptävlingarna i Schweiz har i och med flytten till Göteborg valt att representera IFK Göteborg Orientering framöver.

Dag Blandkjenn ny norsk landslagslöpare i blåvitt!

Att Dag valt att flytta till Göteborg är helt enkelt att han hört väldigt mycket gott om träningsmiljön i stan och i klubben. En miljö som han hoppas kunna bidra till och samtidigt utvecklas vidare i sin satsning. Nästa års stora mål är att försöka ta en plats till VM i Danmark men även såklart att konkurrera om en plats till de stora stafetterna 10-mila och Jukola. För de som inte var med i Kangasala på årets Jukola kan vi nämna att det var Dag som spurtade ner Jerker Lysell på upploppet och var först in på förstasträckan. Håvard får konkurrens med andra ord… 🙂

Redan nästa helg gör Dag debut i de blåvita färgerna då han är med på 25-manna vilket ger oss alla en möjlighet att lära känna denna trevliga norska gut lite mer.

Varmt välkommen Dag till Blåvitt!

4 kommentarer

 1. Stefan Kinell
  Stefan Kinell
  2019-10-06

  Kul!
  Välkommen till blåvitt Dag!

 2. Sara Hagström
  Sara Hagström
  2019-10-06

  Välkommen till klubben! 🙂

 3. Per Andreasson
  Per Andreasson
  2019-10-07

  Kul, välkommen Dag!

 4. Josefine Svensson
  Josefine Svensson
  2019-10-07

  Det var inte en Dag för tidigt.. 😉 välkommen till blåvitt och goa Göteborg !

Lämna ett svar