Annandag påsk guld och silver i Kolmårdskavlen

Killarna som var goda tvåor fr. v. Filip Ossiansson, Øyvind Hjermstad, Håvard Sandstad Eidsmo och Dag Blandkjenn

Påsken blev en riktig solskenshistoria för våra elitlöpare. Det började med fina framgångar och prestationer i Stigtomtakavlen och avslutades med seger och en andra plats i Kolmårdskavlen. Tävlingarna var i närheten av Nyköping och Norrköping. Det passade även det för våra löpare.

Alla löpare gjorde fina lopp och var med bland de främsta lagen kavlen i genom. I D17 var det extra kul var att Klara och Sina fick vinna i klubbens färger en första gång. Sedan att Sara kunde springa igen efter lite skadekänning och som hon gjorde det. Hon gav Elin ett fint försprång som jagande OK Tisaren inte kunde ta in och laget vann med 0,31 min.

H17 startade Filip lysande och laget växlade i täten hela tiden, men steget efter OK Ravinen. Håvard kämpade starkt, men att ta in på Gustav Bergman är svårt även för vår starke norrman. Alltså en mycket lyckad tävling, när lag2 kom in som 13:e lag. I lag2 sprang Felix Axelsson, Rasmus Svantesson, Marius Trane Ödum och Vetle Ruud Bråthen.

Nu är det träning i veckan och sen ladda batteriet för SM natt i Östergötland, Tjällmo, samt Swedish League i Zinkgruvan.

Lämna ett svar