Anmälan 25manna 2024

Den 12 oktober avgörs 2024 års 25mannastafett, och om du är sugen på att vara med är det dags att anmäla dig! 25mannastafetten är en breddtävling, där klubben siktar på att ställa upp med tre lag. Till lagen behövs både ungdomar och veteraner för att fylla upp de 25 sträckorna som består av olika svårighetsgrader mellan vit och blå.

25manna är en riktig klubbstafett och resan brukar bli en härlig avrundning på säsongen då cirka 100 kamrater åker iväg tillsammans. Förutom löpare och reserver behövs det även några som vill ställa upp som lagledare/coacher under tävlingen.

Se nedan under Sträckor och lagsammansättning vilken svårighetsgrad och banlängd de olika sträckorna har, samt vilka kön/åldrar som får springa på sträckorna.

Anmäl ditt intresse till att vara med på 25manna i klubbaktiviteten i Eventor: Eventor – Aktivitet: Intresseanmälan 25manna 2024 (orientering.se)

Information om tävlingen

25manna går i år i Rudans friluftsområde, i Haninge söder om Stockholm. Enligt arrangörerna är tävlingsområdet ett litet, men tekniskt krävande område i typisk Södertörnterräng.

Information om resan

Nytt för i år är att vi kommer att bo på Nynäsgården hotell i Nynäshamn, 30 min från tävlingsarenan. Vi reser gemensamt från Göteborg med stor buss på fredagseftermiddagen den 11/10. Preliminär avresa kl 14.30 från parkeringen vid GLTK. Bussen tar 80 personer och skulle den inte räcka har vi även bokat GOF:s minibuss (9 personer).

Efter tävlingen på lördagen har vi bokat gemensam middag på hotellet på kvällen.

På söndagen går bussen ut till 25mannamedeln. Hemresa mot Göteborg direkt efter tävlingen. Glöm inte att själv anmäla dig till söndagens tävling via Eventor. Vi vill att de som springer i en klass där man kan välja startgrupp anmäler sig i någon av de två tidigaste startgrupperna.

Vi kommer att ta ut en egenavgift för resan, på ca 1600 kr för vuxna samt ca 1000 kr för barn/ungdom upp till och med 16 år. Då ingår 2 hotellnätter, frukost samt lördagens middag.

Så, anmäl ditt intresse till att vara med på 25manna i klubbaktiviteten i Eventor: Eventor – Aktivitet: Intresseanmälan 25manna 2024 (orientering.se) Sista anmälan 18 augusti, men gärna så snart som möjligt.

PS. Om du redan har anmält ditt intresse i den ej bindande anmälan tidigare, så behöver du inte anmäla dig igen. Se bara till att dina uppgifter om resa och boende m.m. stämmer. Har du däremot ändrat dig och inte vill med, så behöver du ta bort din intresseanmälan i Eventor.

Mer information om tävlingen på 25manna.se

Lämna ett svar