Andrade förutsättningar i 43-kavlen

Information om nya” 43-kavlen, som arrangeras av Linköpings Orienteringsklubb 1 – 2 augusti 2009″

43-kavlen är ny i den bemärkelsen att de äldre” damerna äntligen får möjlighet att tävla i en egen klass, D55, med tre sträckor, samt att herrarnas tidigare klass H55 ändras till H60. Klassen HD60 har därmed, enligt vår mening, blivit överflödig och tas bort.

Den största nyheten är dock att vi slopar den nedre åldersgränsen för enskilda löpare i samtliga klasser: men vi behåller självklart kravet på lagens genomsnittsålder. Vår förhoppning är att denna ändring ska göra det lättare för klubbar med många äldre löpare att sätta ihop starka lag genom att de kan kompensera med ett par yngre löpare och att det därmed blir flera deltagare på plats den 1 – 2 augusti i Prästtomta.

Det är vår önskan att denna information kommer den/de som är ansvariga för klubbens deltagande i 43-kavlen tillhanda. Om den ansvarige normalt sett inte nås på denna e-postadress är vi tacksamma om ni kan vidarebefordra mejlet och/eller meddela den aktuella adressen till Per-Johan Persson, perjohan.persson@swipnet.se. Eventuella frågor kan också ställas till Per-Johan.

Inbjudan och övrig information finns på www.43.lok.se. Där kan man även anmäla om man vill få nyhetsbrevet om 43-kavlen. Information om tävlingen går huvudsakligen ut via nyhetsbrevet med ett fåtal utskick fram till arrangemanget.

Orienteringshälsningar,

43-kavleledningen genom Per-Johan Persson, instiftare av 43-kavlen

P.S. Tänk på att lagbygget inför 43-kavlen tar tid och inte minst nu när det finns ytterligare parametrar att ta hänsyn till.

D.S.”

inbjudan  

2009-06-06 13:12 Kjell E
Anmälan 9 Juni

2009-06-06 14:31 Roger H
Jag vill gärna vara med om det blir lag. Ska börja träna nu (inför 5-dagars…)

2009-06-07 20:26 Stefan G
Intresserad

2009-06-23 12:01 Casselsjö christercasselsjo@yahoo.com
Det är ju i mina hemmatrakter så preliminärt är jag intresserad.

Nyheten publicerad på gamla websiten

Ad Ministrator
Admin a.k.a. Glenn, har postat många artiklar på hemsidan. Mest är det för att han migrerade dem från gamla webbsidan och då automatiskt fick cred för att skrivit dem...

Lämna ett svar