Aktuellt i klubben (2023-10-26)

Hej alla goda blåvita! Här kommer lite skriveri från styrelsen. Kolla nederst i artikeln för viktiga datum!

Orienteringssäsongen sjunger på sista versen, och i helgen genomförde vi själva vår Delsjölången. Stort tack till tävlingsledningen och alla som hjälpt till med arrangemanget (särskilt tack till alla ungdomar som ansvarade för många delar). 

Då klubbens verksamhet till stor del hänger på inkomster från våra arrangemang, är det viktigt att medlemmarna i klubben hjälps åt för att skapa attraktiva tävlingar. Som ett led i detta ”långsiktiga tänk”, tänker vi bjuda in till en workshop där vi spånar om framtida arrangemang/sponsring/samarbeten. Boka in 8:e november.

Arbetet i föreningsrådet för O-ringen 2026 löper på. Just nu inventeras olika arenor lite mer ingående. Sista dag för ansökan som projektledare är 31:a oktober. Hen räknas vara igång Q2 2024.

Vi har ihop med flera göteborgsklubbar lämnat in en gemensam motion till svenska orienteringsförbundets årsmöte. Syftet med motionen är att banlängden på sprinttävlingar bör mätas på kortaste löpvägen (och inte som idag, fågelvägen). Internationellt mäts kortaste vägen.

På tisdagsmaten har det några gånger varit fler som äter än som betalar för sig. Tack till de som gör som de ska, och skärpning till er som inte betalar. Då får andra stå ute med kostnaden för din måltid…

Läge att förkovra dig? PÅ RF-Sisus hemsida kan man läsa om diverse kostnadsfria utbildningar. Allt från fysträning till styrelsearbete.

Till sist några viktiga datum att ha koll på och planera in!

8:e November: Workshop om “marknad, sponsring, arrangemang”.

17:e November: Skatås mörkaste. Här siktar vi på rekorddeltagande och ett topparrangemang!

26:e November: Planeringsdag inför 2024. ”Be there or be quiet…..”

2:a december: Årsfest… dags o putsa upp dansskorna.

Mvh. Styrelsen – Lars, Sandra, Josephine, Karin & Victoria.

Lämna ett svar