Talangutveckling

Orginalsida på gamla siten

IFK Göteborg vill vara en förening där nya stjärnor tänds och utvecklas. Klubben har under olika former bedrivit talangutvecklingsprogram för att hjälpa juniorer och yngre seniorer att utvecklas till presterande seniorer. Dessa unga löpare är föreningens framtida ryggrad.

I klubben finns även en stor mängd nuvarande och tidigare elitlöpare av hög klass. Den samlade mängden kunskap och erfarenhet hos dessa löpare är mycket omfattande.

Detta tas tillvara i ett mentorskapsprogram, som riktar sig till föreningens juniorer och yngre seniorer. Dessa får inom programmet personlig hjälp av en mer rutinerad löpare i sin utveckling. Därtill genomförs gemensamma tillfällen där alla ingående träffas och kan dra nytta av varandras erfarenheter. Vi har regelbundet sk. spetsträningar där mentorerna genomför träningar tillsammans med sin adept.

Vi kommer även att jobba med individuella utvecklingsplaner för de löpare som är intresserade. Läs mer på [link, SOFT´s hemsida, http://www.orientering.se/Ledare/Utvecklingsplanen]

Följande par jobbar nu tillsammans:

Jonas Pilblad – Vetle Ruud Bråten

Håkan Petersson – Marius Thrane Ödum

Johan G Hördegårdh – Thor Nörskov

Jenny Johansson – Josefine Carlsson

Åsa Hellqvist – Anna Gustafsson

Henrik Laas – John Persson

Patrik Martner – Eskil Kinneberg

Frågor eller funderingar kring detta besvaras gärna av Jonas Pilblad och Håkan Petersson.

Jonas Pilblad
0706-097299
jpilblad@hotmail.com

 

 

Lämna ett svar